Poolspel 28/1-24 i Oskarshamn
2024-01-28 18:02
Uppvärmning inför sista matchen mot Oskarshamn

Då var det dags för 3.e poolspelet för säsongen 23/24 som hölls uppe i Oskarshamn.

Första matchen mötte vi serieledarna CL98 och den började med en 1-0 ledning till Nybro som höll sig länge innan CL98 kvitterade till 1-1.

Laget kämpade och slet i 2 perioder men turen var inte på vår sida då 2-3 bollar studsade in turligt för motståndarna.

Slutresultatet blev 1-5 vinst till CL98.

Andra matchen stod 2.a placerade Vetlanda för.  Vi hade ledningen 2 gånger I matchen med 1-0 och

2-1.vi spelade 5 mot 4 i 2 minuter utan utdelning.  Vetlanda kom tillbaka och ledde med 3-2 när vi fick en straff. Turen var inte på vår sida och när 1 minut återstod av matchen plockade vi ut målvakten och med endast ett par sekunder kvar så lyckades Vetlanda göra 4-2 i öppen kasse. Matchen slutade med 4-2 vinst till Vetlanda.

I sista matchen mot craftstaden ledde vi med 1-0  och inför 2.a perioden ledde vi med 2-1. I 3.e ledde vi med 3-2 men fick tyvärr ge oss när Craftstaden toppade sitt lag med en spelare som höll en mycket högre nivå än div 3 där han vände matchen på mindre än 1 minut.

Vi plockade målvakten men dessvärre utan utdelning. Matchen slutade med 4-3 vinst till Craftstaden.

Det stora positiva är att vi släpper endast in 13 mål och levererar sammanlagt 6 mål.