Ett glatt gäng

Så blev det dags för säsongens sista poolspel som hölls i Kalmar 16/3-24

Laget gjorde sin absoluta bästa insats för säsongen och äntligen gav det resultat

I 1.a matchen mot CL98 låg vi under med 2-0 i paus

Här kämpade och slet laget i 2.a perioden vilket ledde till både reducering och kvittering och matchen slutade 2-2

I den 2.a matchen mot Vetlanda sprutade laget in 6 mål och tog sin 2.a seger med 4-3

Sista matchen mot Craftstaden blev en nagelbitare där laget låg under med 3-1 inför 2.a perioden

I 2.a kom vi igen och ledde med 4-3 när Craftstaden satsade för fullt och kvitterade till 4-4 när halva matchen återstod gjorde Vi 5-4 och 6-4 och när ca 3 min återstod av matchen reducerade Craftstaden till 5-6

Craftstaden pressade för fullt och tog en timeout och plockade ut målvakten med mindre än 2 minuter kvar

Laget kunde hålla undan och siffrorna skrevs till 6-5 vinst