Poolspel i Nybro lördag 25/11
2023-11-25 18:09
Ett glatt gäng

Så blev det dags för Nybro att anordna poolspel

Första matchen mot Vetlanda blev en riktig nagelbitare som slutade med 3-1 förlust. Laget kämpade riktigt bra och med 2 minuter kvar av matchen plockade vi ut målvakten och det var riktigt nära att det blev mål.

I den andra matchen stod Craftstaden för motståndet. Laget kämpade och slet i 2 perioder men fick till slut ge sig och matchen slutade 4-8 till Craftstaden.

I den sista matchen mot CL98 tog laget ledningen med 3-0. I 2.a perioden orkade vi inte riktigt stå emot och slutresultatet blev 3-7 till CL98.

Det riktigt positiva är att laget gör mål i varje match detta tar vi med oss till Oskarshamn 28/1 när det återigen är dags för poolspel.