NYBRO INNEBANDYKLUBB - SEDAN 1989

2023-10-28 15:32
Poolspel Vetlanda 28/10-23

Så blev det dags igen för ett nytt poolspel I Vetlanda.

Första matchen var mot CL98 där laget kämpade och slet. Det blev en mycket jämn match där slutresultatet tillslut blev 2-4 vinst till CL98.

I andra matchen stod Craftstaden för motståndet.

Vi började bra och tog ledning tidigt i matchen med 1-0.  Laget kämpade och slet tappert i 2 perioder men slutresultatet blev 3-8 vinst till Craftstaden.

I den sista matchen stod hemmalaget Vetlanda för motståndet. Här tog laget ledningen med 1-0 tidigt och kämpade rejält. Andra perioden blev en rysare då vi reducerade till 2-5 och 3-5 när det återstod ca 3 minuter av matchen. Laget kämpade och hade flertalet chanser i slutet att sätta både 4-5 och 5-5.

Matchen slutade tillslut med 3-5 vinst till Vetlanda.

Laget har haft en riktig toppendag i Vetlanda och nu laddar vi batterierna till poolspelet som är i Nybro 25/11.